top of page

ZADIHAJ!
Izjemen 3-mesečni masterclass razvoja zavesti!

V sodobnem svetu, ki ga zaznamujejo hitre spremembe, tehnološki napredek in nenehno povečevanje informacijskega hrupa, se pogosto znajdemo v vrtincu vsakodnevnih obveznosti, ki nam ne dopuščajo trenutka miru. Posledično se lahko počutimo izgubljene, preobremenjene in oddaljene od svojega pravega jaza. Nismo več niti pri-jazni niti pri-sebni. V tem kontekstu postaja razvoj zavesti ne le koristen, ampak nujen korak k doseganju notranjega miru, čustvenega ravnovesja in zdravja. Masterclass "ZADIHAJ" je zasnovan z namenom, da vas popelje na potovanje skozi različne dimenzije vašega bivanja - intuitivno, mentalno, psihično in telesno - ter vam tako omogoči, da postanete bolj prisotni v svojem življenju, bolje razumete svoje zmogljivosti in se učinkoviteje soočate z izzivi.

Razvoj zavesti v sodobnem svetu ni luksuz za skrite lože, ampak nujnost, ki jo zahteva evolucija narave. Stalni stres, preobremenjenost in hitri življenjski tempo zahtevajo od nas, da najdemo načine, kako se zazreti vase in ohraniti stik s svojim bistvom. Masterclass "ZADIHAJ" je odgovor na to potrebo, saj ponuja holističen pristop k razvoju zavesti, ki temelji na združevanju starodavnih vedskih spisov in sodobnih znanstvenih odkritij.

Naša osebna ZAVEST in s tem naše individualno elektro-magnetno polje, ki najmočneje seva iz SRCA, se napaja (1) iz uspešne združitve naših občutkov ter našega mišljenja, (2) v sodelovanju med hipofizo in pinealno žlezo, (3) na primerni uporabi desne možganske poloble ter sposobnosti programiranja malih možganov, (4) pretakanju jin (feminilne) in jang (maskuline) energije ter (5) odnosu do življenja nasploh . Za vsako od točk obstajajo vaje, ki bodo postale navada.

zadihaj masterclass.png

Naš najpomembnejši vir za krmarjenje po tem kompleksnem svetu so naši miselni koncepti oz. mentalni modeli. Temeljna znanja, prepričanja, vrednote, predpostavke in izkušnje oblikujejo, kako dojemamo svet, razmišljamo, razlagamo informacije, komuniciramo z drugimi in ukrepamo. 

Naše védenje oblikuje naše vedênje!

 

"Mentalni modeli so globoko shranjene notranje podobe delovanja sveta, podobe, ki nas omejujejo na znane načine razmišljanja in delovanja. Zelo pogosto se zavestno ne zavedamo svojih mentalnih modelov ali učinkov, ki jih imajo na naše vedenje" - Peter Senge

 

Ideja o 'mentalnih modelih' je precej podobna konceptu eneagrama in strasteh, ki jih odkriva in postavlja kot priljubljen vzorec mišljenja. Naša mentalna fiksacija je filter, ki predstavlja priljubljen pogled na svet in hkrati omejuje obzorja. V zapleteni situaciji lahko nezavedanje teh fiksacij povzroči, da zgrešimo pomembne plasti informacij o problemu in zato izbiramo na podlagi lastne pristranosti, strahov in negotovosti, ne pa na podlagi globokega in k modremu delovanju usmerjenega premisleka.

ZADIHAJ in ZAŽENI SVOJO MATRICO

S 369matrico lahko izjemno dobro analiziraš katerikoli izziv ali problem,
postaviš načrt za spremembo, 
se poravnaš z namenom,

uglasiš na prave tone in deluješ srčno in modro. 

Izjemno "design thinking" orodje za zavestno življenje v 21. stoletju!

Se vrtiš v začaranem krogu in ne znaš ven iz težav?
Odkrij samoomejujoča prepričanja in slepe pege, ki omejujejo tvojo rast in učinkovitost.
Ozavesti preživetvene strategije in obrambne mehanizme, ki so ti pomagali v preteklosti, a ti ne služijo več in te porivajo le še globlje v past.
Dvigni samozavest, pokaži svojo srčno moč in modro, korak za korakom proti cilju!

Si dokaj OK glede na druge, a veš, da se skriva še več življenja v tebi in ti raziskovalni duh ne da miru?
O
dkrij, kako se želi nemirni duh izraziti skozi tebe in kje je tvoje poslanstvo. 
Oza
vesti še druge načine, na katere se esenca izraža skozi vsakega človeka, saj tako postaneš še bolj osrčen in namagneten z ljuboživostjo.

Si žejen dobre in dolgoročne duhovne izkušnje, a ne bi tvegal-a v poplavi instant ponudbe?
Dr. Hosta ima enake pomisleke, zato se je v vsak del procesa potopil sam in bo podkrepil ključne koncepte s sodobnimi znanstvenimi dognanji in vedskimi spoznanji. Tu gre za prizemljeno duhovnost in čisto praktičen odnos do kakovosti življenja in zdravja. 

ZADIHAJ!

3-mesečni MASTERCLASS RAZVOJA ZAVESTI

 

Od 1. aprila do 30. junija 2024. 

*****

PROGRAM IN VSEBINE

 

Kako vzpostaviti temeljno zaupanje v življenje?

 • Razumevanje dinamike med duhom in materijo ter umom in telesom.

 • Možgani, zavest in žleze kot prenašalci svetega. 

 • Življenjska moč, odpornost na stres in dobra energijska pretočnost.

 • Tvoja osebna zgodba, igra na odru življenja ter poslanstvo.

 • Mentalna higiena, prepričanja in delo s senco.

 • Vloga kranio-sakralne tekočine in čustev pri prebujanju zavesti.

 • Kako razumeti sveto, svetlobo in razsvetljenje, če ne hodimo v cerkev?

369matrica:

 • dinamika med kategorijami matrice in prenos na vašo osebno zgodbo;

 • integriteta v tenzegriteti je pot osebnostne integracije - pot uspeha in obilja;

 • velika bitka za srce - sufijska interpretacija eneagrama in moralna borba v človeku;

 • prestop iz "paranoje" v pronojo - spremenjena stanja zavesti in realizacija načrta;

 • mindset uspeha & tehnika vizualizacije & kako postati pretočna osebnost.

Nadzorovana sprememba oz. doseganje želenega cilja - praktično delo:

 • izpostavitev vašega lastnega izziva, problema, cilja;

 • aktivacijski potencial za spremembo: kristalizacija misli in telesnih občutkov;

 • odločitveni potencial v odmerku energije in ritmu frekvence;

 • realizacijski plan po korakih in uglasitev na način doseganja cilja;

 • snovanje spremembe in delovanje v spirali življenja;

 • naravni ritmi in kdaj v mesecu ste najbolj dovzetni za energijski preboj zavesti.

Prebujanje pinealne žleze: praktične vaje in procesi za dvig zavesti preko hipofize do pinealne žleze: 

 • dihalne vaje (nadi shodana in druge vaje) za dvig zavesti od trtice do optičnega talamusa;

 • 3 procesne meditacije in FlowCode vaje za energijski pretok;

 • negovanje vagalnega tonusa (živec vagus), ki simbolizira drevo življenja;

 • pisanje dnevnika s posebnimi poudarki, ki spodbujajo samozavedanje;

 • redno gibanje in zdrava 'alkalna' prehrana;

 • redna čustvena in mentalna higiena z namenom ustvarjanja dobrih pogojev za hipofizo in izločanja pinealnih hormonov 'razsvetljenja': DMT, pinoline, 5-MT, GABA, luciferin, itd.;

 • ključna redna mentalno-dihalna vadba ozaveščanja in pretakanja kranio-sakralne tekočine za pospeševanje procesa prebujanja spečih potencialov. 

Program v celoti poteka preko spletne platforme. Vsebine so v tedenskem ritmu podane v obliki krajših in daljših video posnetkov in delovnih listov ter nalog, ki vas strateško vodijo skozi proces. Od prvega tedna dalje se izvajajo priporočene vaje, saj je cilj, da, če že ne v drugem pa v tretjem mesecu programa v tistih dneh, ki so najbolj ugodni za preboj energije, doživite posebno stanje zavesti. 

Enkrat mesečno imamo v zadnjem tednu skupno zoom srečanje, kjer odgovarjam na vprašanja in dajem dodatne pojasnitve, če so potrebne. Posnetek srečanja bo na razpolago na platformi. 

Vrednost tečaja: €1.800

Cena, ki jo plačate: €300 (enkratno plačilo)

ali €360 (3 obroki  po €120) 

Naj bo posel, odnosi ali zdravje, obrni na novo poglavje.

Še nekaj pojasnitev, da bolje spoznate moj pristop:

Vsak od nas razvije ego, osebnostno strukturo, s katero se že kot otroci poistovetimo, saj nam to omogoča preživeti najbolj ranljivo in občutljivo življenjsko obdobje. Ego je psihična struktura, ki je zgrajena na prepričanjih, da smo vredni sprejemanja in ljubezni le, če ... (dodaj svojo pogojenost). Zato ne bomo ubijali ega, temveč mu bomo dali svoje mesto v življenju in ga občasno okopali in raztopili v kranio-sakralni tekočini ter posušili na svetlobi ;-) 

Ključno, če želimo v življenju zacveteti, se sprostiti in ugotoviti, kaj nam je storiti, je, da uvidimo in razumemo, da gre pri tem za razvojno iluzijo, ki je potrebna, da se na eni točki v življenju začnemo zavestno razvijati kot Človek.  

Zavest je dovolj.

Kajti, kjer je zavest, je tudi vest.

Vest kot novica in vest kot srčna presoja in moralna sodba.

Zavest je prapočelo vsega.

Postopek razpršitve iluzije in razblinjanja slepil je lahko čustveno zelo boleč, ni pa nujno, da pri tem trpimo. Lahko se pri tem prav igrivo smejimo. Smejimo samemu sebi, kakopak.

Obstaja namreč točka, kjer začutimo temeljno zaupanje v življenje, kakršno je. Tam leži tudi občutek ljuboživosti, ki je neizrekljiv in nekonceptualen. Je. To je točka stika s celoto, z monado, z univerzalnim ali z božanskim v nas. Ta točka leži v srcu.

“The brain may think, but when you turn your heart into an instrument of perception, it knows.”

— Joe Dispenza.

Ne glede na vaš izziv ali problem, naj bo osebne ali poslovne narave, je vaš. In vas izziva, da o sebi in o svojem mestu na tem svetu spoznate še več. Izziva vas, da se bodisi pozanimate o zgodovini svoje duše in opravite lekcijo, ki ste si jo s tem zadali, bodisi se  vzpnete po lestvini duha in z ljudmi delite širino srca.

To je pot, da iz človeka, ki ga vodi ego, razvijete Človeka, ki ga vodi zavedanje celote.

Vsi smo na tej poti!

People need to realize that their thoughts are more primary than their genes, because the environment,

which is influenced by our thoughts, controls the genes.”

— Bruce H. Lipton

S 369matrico lahko vsak prelomen in kritičen trenutek v svojem življenju osmisliš

in ga opraviš zavestno, na način, ki tlakuje pot do obilja. 

Nikola tesla: “Vse stvari imajo svojo frekvenco in vibracijo. Če želite odkriti skrivnosti vesolja, razmišljajte o energiji, frekvenci in vibraciji.” Dr. Hosta je te besede vzel resno in ustvaril logični algoritem - 369Matrix - v katerega vstavite svoj problem ter ven dobite rešitev ali pa zagotovo vsaj učinkovito začrtano pot, kako uspešno doseči želene cilje. 369Matrica je transformativni pristop, ki preoblikuje vaš osebni način razmišljanja, sklepanja in pogled na uspeh na vseh življenjskih področjih.

HOLISTIČNI PRISTOP

MATEMATIKA  & FIZIKA ŽIVLJENJA

SVETA GEOMETRIJA

MENTALNA IN MATERIALNA DINAMIKA

SISTEMATIČNO RAVNANJE

SRČNO & SMISELNO DELOVANJE

PRIZEMLJENA DUHOVNOST

ZAČETEK IN KONEC

VSE IN ENO IN NIČ

SPIRALA RAZVOJA

ZAKONI NARAVE

tesla 369.jpg

“If you knew the magnificence of the three, six and nine, you would have a key to the universe.”

 “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.

Nikola Tesla

Kako obuditi naše zavedanje in z vednostjo, ki jo imamo v sebi, spremeniti naše vedenje v prid blaginje za vse?

Poglej, kako deluje 369matrica:

Ko se ti posveti, se življenje zasveti!

NAREDI SPREMEMBO, KI ŠTEJE

369matrica je v praksi preizkušen mentalni algoritem, ki dokazano izjemno dobro razgrne katerikoli problem in usmeri v jasno ter učinkovito delovanje, ki ga stalno sproti preverjamo, dopolnjujemo in optimiziramo. 

Razvijal in preverjal sem ga štiri leta. Deluje brezhibno, če le zadovoljivo vnesemo podatke v shemo in razumemo proces, ki se odvije. Za to pa je ključno naše zavedanje lastnih misli in občutkov pri izzivu, ki ga po točkah vnesemo v matrico. 

Dodaten opis programa preberi na blogu.

"The Universe is immaterial — mental and spiritual. Live, and enjoy." - R.C.Henry

*********

Saša Einsiedler

"Pred leti sem se prijavila na delavnico dihanja in potapljanja v ledeno vodo. Ne, ni bilo pri Milanu. Takrat sem na lastni koži občutila, kako nevarno je lahko priti na delavnico k nekomu, ki se ne zaveda svoje odgovornosti učenja dihanja. Zato sem bila res izjemno previdna, komu bom lahko znova zaupala, kajti želela sem si še bolj spoznati moč diha in potencial, ki ga nosi v sebi. Milana sem poznala, vendar ni bil nikdar najbolj glasen, najbolj agresiven v oglaševanju svojega dela. Potem pa sem začela brati njegove zapise na spletu in začutila sem, da bi njemu lahko zaupala. Šla sem na njegovo delavnico in ja-to je to! Ve, o čem govori, zna povedati tako, da so stvari jasne, zabaven je in odkrit, tudi ko govori o svojih izkušnjah. Predvsem pa-zna opazovati ljudi in se zaveda meja. Milana iz srca priporočim vsakomur. Ne pritiska na človeka, je prijazen, ima res ogromno znanja in lastnih doživetij, je zanimiv in kljub strokovnosti preprost. Številka ena v Sloveniji!"

 

Aleksandra Pi Bachel

“V akademiji OMM sva skrbno izbirali gostujoče predavatelje, saj sta nama bistvena kakovost in dejstvo, da predavatelj živi, kar uči. Čeprav sva Milana poznali že prej, naju je uspel, tako kot vse ostale udeleženke, navdušiti, navdihniti in nam sem in tja celo vzeti dih.

Svoje predavanje je odkrito obogatil z dodano vrednostjo na edinstven način: pokazal je, da je v ranljivosti ključ. Med drugim je tudi okrepil zavedanje, da je pravi moški živ človek, ki sprejema celo paleto čustev. Poleg jasno, lahkotno in zabavno podeljenega strokovnega znanja, ki ga je podkrepil z modrosti iz osebnih zgodb, je teorijo spretno prepletal z energijo, ki je prebujala naša čustva in osebne zgodbe. Zagotovo ljuboživ človek in predavatelj, katerega iz srca priporočava vsem, ki so pripravljeni sprejeti dejstvo, da je dihanje navdih, ki traja in si želijo, da tudi njih napolni ljuboživost. Posebaj lepo je bilo, da je zadovoljil tudi nejeverne Tomaževke!”

Peter Zalar, Senior Project Manager (SCS & WiFi Design) Advant d.o.o. "Sem človek, ki se poleg profesionalnih izzivov poglablja tudi v osebnostni razvoj. Matrica spremembe, ki jo je Milan položil predme, je odlična. Takoj sem ugotovil, da bi mi prav prišla že pred leti, saj bi lažje razumel nekatere stvari in morda bolj učinkovito usmeril pozornost in energijo. Enostaven tehnični jezik, ki ga Milan prevede v čisto vsakdanje življenjske naloge, razkrije zakone narave, mimo katerih ne moremo. Toplo priporočam. Spirali življenja se ne moremo izogniti, zato se je treba hojo po njej naučiti."

Nataša Meznarič, podjetnica

"Dragi Milan, dvodnevna delavnica Mentalni preboj je bila moja najboljša delavnica v Življenju.
Prvič v mojih 46 letih se mi je zgodilo, da mi je bila fizika, matematika, kemija,...zanimiva, pa ne samo zanimiva, razumela sem jo. Menim, da bi 369matrica morala zaobiti cel svet in vsakega človeka. Toliko širine in znanja, kot ga premoreš ti, ti vzame dih.Tvoja matrica je sicer sedanjost in hkrati nujno potreben korak, orodje za prihodnost, ki si jo vsak posameznik želi. Izumil si nekaj, kar lahko večina nas samo sanja. Brez razumevanja tega, človek ne more napredovati. Skratka, iz srca priporočam. Milan res hvala, si preboj, navdih, ljuboživost. Prijazen pozdrav!"

Urša Milavec, coachinja

"Najprej hvala za res bogato in igrivo delavnico. Najbolj se me je dotaknil del, kjer razlagaš tako zgoraj, kot spodaj. To se mi zdi bistveni manjkajoči člen, ki ga marsikdo še ni usvojil, zaradi česar tudi ne manifestira potem, kar želi.
Spoznala sem, kako pomemben del naše kreacije so besede (tega se sicer zavedam že od prej) a vendar se ti z njimi tako neposredno poigravaš in nam neprestano kažeš njihov pomen in odtis v celoti…to me je res navdušilo.
Premanilo me je tako, da sem si že tekom delavnice napisala konkretne predigralne in igralne cilje (všeč mi je prednaslov predigralni in igralni, ker je vse igrivo potem - vidiš...spet moč besed :)), saj me zmeraj, ko sem potisnjena pred list papirja in nato zapišem vse nanj zelo motivirana in imam črno na belem pred sabo smer in konkretne korake… Skratka navdušena sem nad celoto, ki jo predstaviš, tvojim angažmajem, da si brez zadržkov delil čisto vse, kar veš in znaš, da si strukturirano pripravil skice iz katerih lahko naprej študiramo,…"

 

Simona, ravnateljica

"Sem rabila par dni da predelam in uredim misli in ti napišem par zadev. Res hvala za vse, kar si delil z nami. Priznam, da bi te še in še poslušala in predelovala zadeve... Srečanje je bilo točno to, kar potrebujem v tem trenutku. Na zanimiv in osmišljen način predstavljena in razložena teoretična izhodišča za vse svoje delovanje. Zavedanje, kje sem, na kakšnih vibracijah delujem in kako naprej "peljati" svojo zgodbo, vse to mi s pomočjo delavnice postaja jasno. Že od nekdaj želim več, iščem več, s pomočjo te delavnice tudi počasi razumevam, ZAKAJ je temu tako in kako bom ta VEČ pri sebi dosegla. Osebna "točka preloma" tako na poslovnem kot na osebnem nivoju in sem prepričana, da mi bo to delo na sebi pomagalo pri vseh nadaljnjih odločitvah. Ko pa ta izhodišča povežem še s tvojo dihalnico in meditacijo, dosežem nivo popolnega duševnega miru in ni nobenega dvoma več, da se mi tukaj odpira nov svet. Svet zavestnih odločitev, ki prinašajo mir v duši in na telesu. Milan, hvala. Le tako naprej."

 

Dejan, manager v mednarodnem podjetju
"Zelo mi je všeč tvoj pristop in način razlage. Na primer analogije z materialnim svetom. Tudi risanje po tabli (vsaj meni osebno) zelo pomaga pri razumevanju. V preteklosti sem preizkusil že kar nekaj personality testov ampak tale 369Matrix se mi je daleč najbolj dopadel in ima neko jasnost in logiko zadaj, ki ima smisel in ne bazira na statistiki. Na splošno se mi zdi, da sem v tem trenutku dobil točno to, kar sem rabil in sedaj rabim čas, da to integriram in vidim kako vpliva name." 

 

Mojca Zakošek, vodja kadrov/Head of HR
Preis Sevnica
"Orodje, ki omogoča strukturiran pristop k reševanju problemov, uvajanju sprememb v  podjetju. Omogoča osvetlitev iz vseh perspektiv. Na ta način se tudi ustvari dobro ogrodje zgodbe za vse deležnike – ki so vključeni. Na kratko: Zelo učinkovit algoritem za sistemski pristop k reševanju problemov in uvajanje sprememb."


Megan Hudson, marketing and business coach
Niche Intelligence, CEO
"It was great to meet you, Milan and to share your model. I found the model in-depth, multi-faceted and comprehensive.  I'm very excited for the future of the model, and to watching your progress. I'm impressed by the thinking and conceptualisation that has gone into the model, and the way that you are weaving so many diverse and exciting disciplines together to make a holistic approach to coaching."

 

Martina, podjetnica
"S coachingom sem dobila bistveno več, kot sem pričakovala. Bolj organizirano sem spoznala svojo osebnost. Milan je, na podlagi svojega bogatega znanja z različnih področij in dolgoletnih izkušenj, razvil vrhunsko nadgradnjo z metodo 369 Matrix, ki ima neprecenljivo uporabno vrednost; in ne samo to, razvija tudi zavest o načinu delovanja življenja, kjer je vse povezano in se giblje v spirali. Nova metoda ti pomaga zelo praktično, korak za korakom, delovati v smeri tvojih ciljev. Najprej spoznavaš, analiziraš, nato delaš korake. Obenem pa dobiš cel kup modrosti in za življenje zelo uporabnega znanja, ki ti pomaga bolje razumeti sebe in bolje delovati. Fasciniral me je koncept, kako sprejemati vsakodnevne odločitve. S tem razvijaš prisotnost v danem trenutku in svojo intuicijo ter tako dobiš smer, v katero se je dobro premakniti. Svoje življenje tako sestavljaš po koščkih (razen, če že imaš pred očmi svoj veliki met, večina ljudi ga seveda nima). Velika pozitivnost, navdušenje in dobrovoljnost Milana ima močan vpliv na tvoj način razmišljanja in delovanja tekom treninga. Tvoje odločitve so boljše in bolj usmerjene v tisto, kar si. Tisti, ki želite zvišati kakovost svojega življenja, bolj pravilno dihati, bolje spoznati sebe, bolje delati in prejeti praktična orodja za potovanje po poti k samemu sebi, se enostavno vključite v Milanov coaching, 369Matrix!"

Mojca Pristavec Đogić
"Če kdo razume vsaj majhen del zakonov epigenetike, vedenje, ki ga mnogi strokovnjaki, ki so že desetletja dogmatično sprejeli Darwina, niso dovolili, da postane znanost, ve, da so Milanovi treningi oz. delavnice zagotovo eden tistih sprožilcev, ki bodo usmerjali odziv genov v prid dobrega zdravja. Še nikoli nisem slišala za matrico, ki bi bolj celostno zajela celotno bit človeka."

 

Jana Čokl, marketing / HR
Gebruder Weiss
"Ne glede na to, da je bilo srečanje kratko, moram reči, da sem dobila vpogled v vašo zanimivo 369 matrico, ki vsekakor odpira zanimiv pogled na razvojne izzive, tako na osebni ravni, kot na ravni podjetja. Še zlasti mi je všeč, ker je osnovana na energijskem nivoju, pa vendar podkrepljena z algebraičnimi izračuni. Po mojem je ključna uporabna vrednost matrice formula oziroma seštevek predpostavk, s katerimi dosegamo želene potenciale (aktivacijski, odločitveni, realizacijski, ustvarjalni). Res pa je, da gre za kompleksno strukturo, za uporabo katere je potrebno pridobiti več informacij oziroma znanja, zlasti o rešitvah, ki jih potenciali prinašajo."

 

Roman Kolar, HRM

RTV Slovenija

"Model je uporaben za razmišljanje in odločanje o smereh sprememb, trasiranju projektov ali za vrednotenje kreativnih idej. Čeprav na prvi pogled malce ezoterično alkimističen model, omogoča čisto racionalno obravnavo vsega navedenega. Še posebej pa je pisan na kožo ljudem/skupinam, ki jim je blizu ustvarjalnost in razmišljanje izven mainstream okvirjev."

dr. Vlasta Zabukovec, Univerza na Primorskem

"Odločitev za vključitev v program je bila intuitivna. Sem psihologinja in vedno mi predstavlja izziv vključevati nova, malo drugačna spoznanja, v svoje védenje, razumevanje človekovega delovanja. Tudi čas je bil ravno pravi, corona z omejenim gibanjem in jesen s krajšimi dnevi. Prava priložnost za razvijanje samega sebe in vnašanje sprememb v dnevno rutino. In nisem bila razočarana! Res sem dobila veliko novih pogledov, razmišljanj in znanj, ki sem jih umeščala v svoj mozaik védenja. Posebej pa mi je bil všeč Milanov način dela, enostaven, raznolik in navdihujoč. Zaupala sem njegovemu znanju in razlagam in večkrat sva odprla kakšno debato. Zato bi ta srečanja priporočila vsem tistim, ki še razmišljate, če bi šli po tej poti. Vzemite si čas zase!"    

dr. Katarina Zajc, Univerza v Ljubljani

"Tečaj je presegel vsa moja pričakovanja, ki pa so bila, glede na videno in slišano o dr. Hosti, precej visoka.  Navdušila me je prijaznost in profesionalnost dr. Hoste in neizmerno navdušenje, ki ga dr. Hosta nesebično predaja na svoje tečajnike. Čeprav sem bila prej precej neskrbna pri negi svojega telesa in duha, me je tečaj vzpodbudil, da sem vzpostavila rutino, ki se je držim še sedaj.  Od jutranjega rituala, dihanja ter telovadbe in meditacije. s katero zaključim dan. Kakor bi rekel dr. Hosta: "Seme se je prijelo in vzklilo." Če se odločate oziroma ste neodločeni, Vam polagam na srce, da investirate vase.  Meni se je investicija že več kot povrnila."

Za dodatne informacije ali za izvedbo delavnic

MENTALNI PREBOJ s konkretnim izzivom v vašem podjetju

pošlji sporočilo na:

info@napravipoti.si

bottom of page