top of page

sob., 16. dec.

|

Poslovni center Gorjanc

MENTALNI PREBOJ IN MOČ SRCA

Masterclass za vodstvene kadre in petičneže na področju osebnostnega razvoja. Eneagram je eno najboljših orodij za poglobljeno razumevanja življenja, delo s senco, esenco, odkrivanjem slepih peg, potlačenih in neizraženih čustev, strahov ter tudi močnih plati in pristnih strasti.

Registracija je zaprta
Ogled drugih dogodkov
MENTALNI PREBOJ IN MOČ SRCA
MENTALNI PREBOJ IN MOČ SRCA

Ura in lokacija

16. dec. 2023, 09:00 – 17. dec. 2023, 16:30

Poslovni center Gorjanc, Tržaška c. 330, 1000 Ljubljana, Slovenija

O dogodku

Naš najpomembnejši vir za krmarjenje po tem kompleksnem svetu je naša miselnost; temeljna prepričanja, vrednote, predpostavke in izkušnje, ki oblikujejo, kako dojemamo svet, razmišljamo, razlagamo informacije, komuniciramo z drugimi in ukrepamo. Sistemski mislec lahko vidi svoje lastno videnje – in opazuje lastno mišljenje in občutke. To jim omogoča, da razmislijo o tem, kako njihovi mentalni modeli morda omejujejo njihovo sposobnost sistemskega razmišljanja in prilagajanja kompleksnosti.

"Mentalni modeli so globoko shranjene notranje podobe delovanja sveta, podobe, ki nas omejujejo na znane načine razmišljanja in delovanja. Zelo pogosto se zavestno ne zavedamo svojih mentalnih modelov ali učinkov, ki jih imajo na naše vedenje" - Peter Senge

Iz tega opisa lahko vidite, da je ideja o 'mentalnih modelih' precej podobna konceptu eneagrama o fiksacijah tipa. Naša fiksacija tipa temelji na našem pogledu na svet, filter, ki ga ta pogled na svet ali perspektiva uporablja za posameznikovo osredotočenost pozornosti in omejujoče perspektive, ki jih lahko ustvari. V zapleteni situaciji je omejena paradigma tveganje. Lahko povzroči, da zgrešimo pomembne plasti informacij o situaciji in zato izbiramo na podlagi lastnih strahov, pristranskosti in negotovosti, ne pa na podlagi globokega premisleka.

Eneagram ni samo odlična psihološka tipologija osebnosti, temveč predvsem izjemno dober kažipot pri integraciji. Eneagram prepozna devet različnih osebnostnih tipov, vsak s svojimi osnovnimi motivacijami, strahovi, vedenjem in svetovnimi nazori.

Praviloma vas bo natančen test osebnosti postavil v rahlo nelagodje. Rast izhaja iz tega nelagodja in iz jasne poti do celovitosti, ki jih lahko zagotovimo pri svetovanju in mentorstvu.

iEQ9 predstavlja revolucijo na področju testov in poročil o osebnosti. Razvit je bil kot integriran Eneagram, ki združuje modrost bogatega modela devetih Eneagramskih arhetipov z moderno integralno teorijo, razvito s strani Kena Wilberja. Ta inovativen pristop, ki vključuje več razsežnosti, ravni in plasti, ponuja edinstveno perspektivo na vzorce osebnosti in omogoča celovito in natančno razumevanje osebnih moči, osnovnih strahov, čustvenega stila, načina razmišljanja in naših dejanj.

Delavnica MENTALNI PREBOJ IN SRČNA MOČ je dvodnevni masterclass za vodstvene kadre in petičneže na področju osebnostnega razvoja. V skupini je največ 7 udeležencev, ki opravijo eneagram IE9 test v angleškem jeziku (42 strani poročila). Eneagram ni orodje za reduciranje edinstvenih, kompleksnih posameznikov na poenostavljene nize oznak ali lastnosti. Pomembno si je zapomniti, da je dar Eneagrama v njegovem bogastvu, večplastnih fraktalih in sposobnosti, da zadrži vso raznoliko individualnost, ki nas dela ljudi.

Da bi uspevali v svoji kompleksnosti, moramo povečati svoje samozavedanje, eksperimentirati z novimi načini bivanja v svetu in videti širše perspektive. Eneagram nam pomaga razumeti človeške interakcije v zapletenih prilagodljivih sistemih. Na delavnci se naučimo, kako se sprehajati po tej življenjski kompleksnosti in osrediniti našo doživljajsko čutenje v srcu. V srcu kot fizičnem in duhovnem organu, pri čemer duhovno srce govori o tem, kar je prav in dobro za nas individualno ter s tem seveda tudi za kolektivno. 

Za pijačo, tople napitke in zdrave progrizke je poskrbljeno. 

Vstopnice

  • MENTALNI PREBOJ IN MOČ SRCA

    Dvodnevna delavnica

    450,00 €
    Prodaja zaključena

Skupaj

0,00 €

Deli ta dogodek

bottom of page